Podcasts

Podcast laten maken

Wat doen ze?

Podcast laten maken

Het is voorspelbaar dat de podcasters een waaier van interesses hebben. Het is niet alleen het onderwerp van hun podcasts dat de luisteraars interesseert, maar ook de onderwerpen. podcasters kunnen ervoor kiezen zich op één gebied te concentreren of ze kunnen geneigd zijn een brede waaier van onderwerpen te bespreken.

De Podcasters van een bepaalde show worden via e-mail en andere bronnen op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de laatste gebeurtenissen. Andere onderwerpen die in de podcasts kunnen worden opgenomen zijn politieke overzichten, sociale chat Room voor zakelijke chats, fitness- en trainingsforums, sommige reviews van pod-producten en wat het beste is om te doen na een dienst op het werk.

Wie zijn de beste podcasters? Zij die een achtergrond hebben in de omroepwereld, of het nu vanuit journalistiek oogpunt is, de technische arena via gespecialiseerde engineering kwalificatiecertificeringen en accreditaties, of de marketing arena via gespecialiseerde marketing accreditaties en lidmaatschap. podcasters die een grondige kennis van het onderwerp hebben en over de relevante kwalificaties, certificeringen en lidmaatschap beschikken, zullen altijd op de shortlist van de besten komen.

Het formaat van de show

De onderwerpen die moeten worden behandeld, worden opgesomd en de aspirant-podcasters krijgen de volledige details van elk onderwerp; de onderwerpen zijn immers belangrijk en de podcasters hebben expertise op dat gebied. Dus, hoe pakken ze de moeilijke onderwerpen aan?

Wel, enkele van de moeilijke onderwerpen zijn die over seksuele intimidatie, discriminatie, wangedrag van de politie en kindermisbruik en -mishandeling. Deze worden frontaal en diepgaand aangepakt.

Andere onderwerpen die mogelijk moeilijk zijn voor de podcasters zijn de actualiteit en technologie. Zo worden de moeilijke vragen aangepakt, zoals waar je het best ouderenzorg kunt stemmen, het bespreken van gezondheidskwesties en andere gerelateerde informatie. Ze zullen ook worden gepusht in het luisteren naar kwesties van verantwoordelijkheid, weg zijn van huis en hun taken tijdens het werk.

De inhoud van de show

Dit kun je het beste doen door je van tevoren uitgebreid voor te bereiden. Een voorbeeld van goede reclame-inhoud is "Dress to succe" van Lauren administrations. Hiermee worden de beste kwaliteiten van een kandidaat op een effectieve manier voor het voetlicht gebracht.

De inhoud van de show

Lauren vervult een scala aan public relations functies, maar ze doet ook PR-werk voor een kledinglijn en is momenteel aan het bloggen.appourses about how to get more comfortable with the technology maintain a portfolio of achievements, which s/he uses to demonstrate her/his skills on a blog.

Lauren maakt de blog, die vergezeld gaat van foto's, van een bedrijfje waarvan zij eigenaar is en waarvan zij commissies krijgt uit de steeds terugkerende advertenties.

Benaderbaarheid

Lauren is ongeveer vijf jaar in haar carrière en is niet bang geweest om haar creativiteit in marketing te gebruiken. Dit is erg leuk en leerzaam geweest en heeft haar scherp gehouden. Ze heeft echter een echt zwak punt: ze heeft geen kortere weg om dingen voor elkaar te krijgen, want dit kost tijd en geld. Nonchalant zijn schaadt haar soms ook.

Een voorbeeld hiervan is te zien tijdens de presentatie die ze gisteravond had. Terwijl ze naar een sollicitatiegesprek ging, kwam ze aan bij de receptioniste van het bedrijf, waar ze een indrukwekkende presentatie had voorbereid. Nadat ze was voorgesteld, stopte ze in het kantoor van de receptioniste en toen ze ging zitten om de boeking af te ronden, merkte ze dat een van de voorbereidingsrapporten die ze had geschreven, niet was ingevuld. Zij vroeg de receptioniste om haar verbeterde presentatie online te zetten en zorgde ervoor dat zij een contactpersoon in het bedrijf had die een goed woordje voor haar kon doen.