How to Use a Disc Jockey

gloeiende lampjes van dj mixer muziek knoppen op afstand - dj stockfoto's en -beelden

Wanneer een kind of tiener besluit om met hun vrienden om te gaan en hun talent en in dit geval DJ te ontwikkelen, kunnen ze besluiten een unieke vorm van entertainment te kiezen. Er is maar één vorm van entertainment voor jongeren en één die altijd goed voor hen is. Die vorm van entertainment zijn dansclubs.

Het resultaat is dat in onze tijd, wat vroeger een tienerlocatie was, nu een locatie is waar houseparty's worden gehouden. Tachtig procent van alle tienerbestemmingen hebben tegenwoordig iets gemeen in de manier waarop de club muziek speelt. Het is net zo waarschijnlijk dat de DJ zachte gitaarmuziek speelt als hitlijsten van het billboard. Het is natuurlijk zeer waarschijnlijk dat de tophits van de hitparade nog steeds op dezelfde avond worden gespeeld. Natuurlijk draait de "old school" DJ nog steeds de grootste hits en blijft de dresscode precies hetzelfde. Het is zelfs zeer waarschijnlijk dat de DJ op A&R/label gebaseerd zal zijn. Er zijn veel te veel crossover-dj's om er een perfect werk van te maken, maar het staat ver af van de werkomgeving.

De andere methode om een ​​discjockey te programmeren is door de muziek af te spelen die de DJ kent. Er zijn talloze nummers van Bruno Mars, Lady Gaga, Beyonce en andere bekende artiesten beschikbaar. Het beste van deze methode is dat je je niet eens zorgen hoeft te maken over een demo. Koop gewoon bladmuziek en ga naar een platenwinkel. Ze hebben honderden, zo niet duizenden nummers van verschillende artiesten waaruit je kunt kiezen. Kies een nummer waar de DJ echt van houdt. Hoogstwaarschijnlijk was het wat ze toch gingen spelen. Zelfs als ze het niet leuk vinden, zal het waarschijnlijk een Coldplay-nummer zijn dat hen niet in slaap zal brengen.

De derde methode om een ​​diskjockey te programmeren is de moeilijkste. Je zult een DJ moeten vinden die je zal leren hoe je dit moet doen. Sommige zullen je manieren leren om je stem te verbeteren. Sommigen zullen je de basis leren. Als je er een vindt, vraag ze dan hoe lang ze dit al doen. Luister naar enkele van hun eerdere schijven. Welke stappen hebben ze in het begin genomen? Hadden ze gewoon geluk, of moesten ze iemand anders lesgeven? Vraag hen wat ze doen om hun apparatuur te onderhouden.

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven. Het is tijd voor de DJ om het feest tot leven te brengen. Is er een manier om ervoor te zorgen dat ze dit kunnen doen? Het enige dat nodig is, is een beetje tijd en onderzoek. Het debat gaat over het al dan niet gebruiken van een discjockey. Welke kant je ook kiest, hoe lang doen ze het al en welke stappen hebben ze in het begin genomen? Elke professionele DJ heeft veel ervaring en kennis.