Hoe maak je een nieuwjaarskalender?

Free Close Upfoto Van Jaarlijkse Planner Naast Een Pen Stock Photo

De nieuwjaarskalender is een nietje van elk huis en werkplek. Of je nu een grootse visie voor het nieuwe jaar plant of gewoon je nieuwjaarsvoornemen op orde wilt krijgen, deze eenvoudige kalender is een geweldige manier om 2016 goed te beginnen. Hoewel sommige mensen misschien denken dat ze iets normaals doen met hun nieuwjaarsvoornemen en anderen misschien denken dat het een teken is dat de dingen dit nieuwe jaar niet gemakkelijk voor hen zullen zijn, kunt u uw steentje bijdragen door 2015 op het juiste spoor te beginnen. Hier zijn enkele manieren om daarvoor te zorgen:

Maak een nieuwjaarskalender

Eerst en vooral, maak een lijst van alles wat je gedaan wil krijgen in 2016. Dit omvat alles wat je wilt doen tijdens het jaar, zoals je zoektocht naar een baan, reisplannen, je gezondheid, en je vriendschappen. Schrijf vervolgens je nieuwjaarsvoornemen op dat je dit jaar wilt bereiken. Als je deze lijst helemaal hebt uitgeschreven, neem dan de tijd om erover na te denken. Zijn er dingen die ik wil doen, maar nog niet onder de knie heb? Of, wil ik alles doen in 2016 maar niet genoeg om een verschil te maken? Het is belangrijk om deze lijst in gedachten te houden terwijl je je nieuwjaarskalender aan het maken bent.

Verander je intentie dit jaar.

Als je begint met het opschrijven van je nieuwjaarsvoornemen dit jaar, zorg er dan voor dat je ook opnieuw bekijkt hoe je je wilt voelen in 2016. Ben je dit jaar gelukkiger dan vorig jaar? Of roept je verdriet over de pijn die je dit jaar hebt even een gelukkige herinnering op? Deze veranderingen in je mindset zullen je helpen om te plannen wat je dit jaar wilt doen, zodat je meer gefocust bent en klaar bent voor de taak die voor je ligt. Als je niet helemaal tevreden bent met je lijst van dingen die je dit jaar wilt doen, begin dan een nieuwjaarsresolutiedagboek om je voortgang bij te houden. Je kunt dit dagboek beginnen door een nieuwe post op je website te maken of door een paar woorden op een stuk papier te schrijven en het papier naar een vriend te sturen. Zodra je het dagboekbericht in handen hebt, kijk je terug en kijk je of er gevoelens of gedachten zijn die je tijdens het schrijven hebt gemist.

Maak een voornemen dat meer is dan wat je dit jaar kunt kopen.

Als je een nieuwjaarsvoornemen hebt dat meer is dan wat je dit jaar kunt kopen, begin dan te plannen hoe je het zult kunnen bereiken. Probeer je dit jaar zoveel mogelijk geld te vergaren zodat je de dingen kunt kopen die je wilt? Of probeer je een offer te brengen om te helpen betalen voor de dingen die je wilt? Hoe dan ook, dit is geen goed idee. Dit is gewoon vragen om problemen en je wilt niet in die val lopen! Probeer in plaats daarvan elke dag klein te beginnen door te proberen één ding te kopen dat je mist van vorig jaar. Een goede manier om dit te doen is door online te kijken naar wat mensen op dit moment kopen of verkopen. Hoewel u misschien niet in staat zijn om elk ding dat mensen praten over te kopen of dat u wilt bezitten, kunt u nog steeds proberen en accumuleren zo veel mogelijk door te winkelen. Dit soort kleine veranderingen fungeren als een springplank om u te helpen op te bouwen van jaar tot jaar door het persen van elk beetje dat je hebt in het komende kalenderjaar.